top of page

Vi uppmärksammas i tidningen ATL!

Uppdaterat: 15 nov. 2021

Ni kanske har sett, att vi firar 10 år som företag i år? Det började som en dröm att kunna leva på sin passion och det har varit mycket hårt arbete att ta sig dit vi är idag. På vägen har vi lyssnat på och följt marknadens önskemål och anpassat och omgrupperat oss, men vi har hela tiden varit trogna vår grundtanke, att alltid sätta hästen först! Något som vi aldrig har tummat på, inte ens när vi har deltagit på de största evenemangen som Sweden International Horse Show.


Så vitt vi vet är vi de enda instruktörerna i Sverige idag som arbetar heltid med Beridet bågskytte, ett verktyg som gjort det möjligt för oss att kunna gå in och hjälpa till och att korrigera relationsproblem mellan häst och människa, både i ridningen och i markarbetet. Problem som oftast bottnar i att man har för bråttom och inte är medveten om att hästen också behöver förberedas på samma sätt inför en uppgift som vi människor. Det är inte bara fysiken och tekniken som behöver vara på plats, den mentala biten är minst lika viktig! Och vi jobbar mycket med mentala utmaningar.


Under de tio år som vi har varit aktiva, har vi märkt en förändring i hästvärlden som är till det bättre. Det har med åren utvecklats en större öppenhet för andra träningsmetoder än de traditionella, människor upptäcker att vissa saker helt enkelt inte känns bra att utföra och söker sig då egen kunskap.


Vi tackar Mari Nälsén och tidningen ATL för det fina reportaget om oss just med anledning av att vi firar 10 år! Det är de mjuka inlärningsmetoderna med hästen i fokus som till slut har gjort att vi idag kan leva på det här, och intresset för dem ökar hela tiden. Så släpp aldrig din dröm!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page