top of page

Visst var det Carl Hedin som var hos oss!

Uppdaterat: 30 apr. 2023Ni är några som har gissat rätt och visst var det dressyrryttaren Carl Hedin som var hos oss och provade på beridet bågskytte! Idag släpptes Agrias fjärde avsnitt i serien Hästresan! En Youtube-serie i fem delar producerad av Carl Hedin och Isak Rautenberg/Orange Studios i samarbete med Agria Djurförsäkring och Agriastudion.


Carl åker runt i landet och besöker hästtränare med olika inriktning för att stilla sin nyfikenhet och hämta inspiration. Hans övertygelse är att vi har allt att vinna på att berika varandra i vår strävan att göra hästträningen och hästarnas välfärd ännu bättre.


Carl Hedin ringde oss en vintrig vårdag och berättade om upplägget. Ville vi vara med och hade vi möjlighet att förbereda oss på en vecka? Att vara på vår egen bana var uteslutet då vi fortfarande hade snö. Och i Körhuset i Rättvik (som är vårt vanliga ridhus) gick det inte att vara i då det hade konstaterats EHV-1 i stallen och det var stängt. Så Mats kontaktade Annika Sund på Leksandsbröd, fanns det möjlighet för oss att boka Hippodromen i Leksand? Det fanns det! Så Leksand fick det bli.


Vi skulle vilja tacka Agria för förtroendet och är väldigt glada över mötet med Carl och Isak! Det blev en otroligt fin dag. Att bygga broar mellan olika discipliner för att göra hästarnas träning och välfärd ännu bättre är något som vi verkligen brinner för! Vi har alla allt att vinna på det! Framför allt våra fyrfota kompisar.


Du kan titta på avsnittet här nedanför, hoppas du gillar! Dela det gärna i så fall.

Barcos Fancy Cat ("Barco") och Carl Hedin.

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page