top of page

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL OSS VAD ROLIGT ATT DU HAR HITTAT HIT!

Jalle och Barco Foto: Therese Hübner

Vad vi gör

01

BELÖNINGSBASERAT

02

BETTLÖST

03

BERIDET BÅGSKYTTE

04

BUTIK

Vad kan du lära dig här och hur hittar du information?

På vår hemsida hittar du mycket information om vilka vi är och bakgrunden till varför vi gör det vi gör. Läs gärna den! Du kan också läsa om vårt engagemang i World Bitless Association (under fliken "Belöningsbaserat & bettlöst") där vi är Sveriges ambassadörer sedan 2020.

Men du hittar också datum för våra kurser och hästläger under just "Kurser & Hästläger". Gärdsjöbanan som är en utebana 8 km utanför Rättvik har öppet mellan ca april och ca oktober lite beroende på väder. Under den perioden har vi vår högsäsong och det kan vara svårt att få tider hos oss om man inte är bokar i god tid. 

Varje år så har vi lägersläpp den 1 oktober och den 1 november. Den 1 oktober släpper vi nästa års lägernyhet och den 1 november släpper vi alla läger för nästkommande år. Vi lägersläppen brukar vi ha rabatter så det är många som väljer att boka sin plats redan då. Vid årsskiftet är oftast våra platser bokade till 90%. 

För att inte missa några nyheter från oss kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev! Anmälan till det sker på första sidan. Du kan också följa oss på våra sociala medier, till exempel Facebook och Instagram där vi är väldigt aktiva. Du hittar länkar till alla våra sociala medier i sidfoten på vår hemsida.

Behöver man kunna rida bettlöst för att komma till oss? Absolut inte. Du tar den utrustning du och din häst är van vid, men det är ett bra tillfälle att prova på när du ändå är här och kan få stöttning. Hyr du häst av oss så följer du våra instruktioner. 

Behöver man ha tidigare erfarenhet av bågskytte? Nej! Du kan anmäla dig till våra kurser och läger utan tidigare erfarenhet. Till våra kurser behöver du inte heller ha någon ridvana, därför är de också en populär present. Du hittar presentkort att köpa i vår butik.

Till våra läger vill vi dock att du ska kunna rida i alla gångarter. På våra nybörjarläger skrittar och eventuellt travar vi, på fortsättningslägren övar vi också i galopp. På lägren går vi också mer in på hur vi tänker kring hästträning och varför. Vi sätter alltid hästens bästa i fokus.

Du kan också ladda ner vår app för att komma i kontakt med oss. Är du återkommande elev så har vi en VIP-grupp i appen med speciella erbjudanden till dig. Du hittar länkar till appen i sidhuvudet på hemsidan.

Har du ytterligare frågor till oss? Då skickar du dem enklast till info@beridetbagskytte.se. Vi ser fram emot att höra träffa dig oavsett om det blir digitalt eller hos oss i Rättvik!

/Ylwa och Mats Woxmark

bottom of page