Ylwa och Mats Woxmark

Foto: Zandra Ahl Photography
Foto: Zandra Ahl Photography

Det var år 2007 som Ylwa och Mats Woxmark träffade varandra i medeltiden och blev bästa vänner, De upptäckte inte bara flera gemensamma intressen, såsom ett stort samhällsengagemang och synen på hästar och hästträning, år 2010 blev de ett par och 2011 startade de tillsammans företaget DHA.

Om du kunde ändra världen,

...skulle du göra det då?

Ylwa och Mats  svarade ja på den frågan och startade företaget DHA. De ville hjälpa till att skapa en bättre värld för både hästar och för människor genom att sprida kunskapen om H3-metoden.

Då de båda har ett förflutet som Riddare blev det också en självklarhet att erlägga en Riddar-Ed med tre ord som ledstjärnor. Tre ord som genomsyrar hela verksamheten:

Mod, tillit och samspel.

  • En Riddares första uppgift är, att skydda och försvara den som är värnlös, det kan ibland innebära att man måste följa sin övertygelse trots att det egna jaget riskerar att förlora på det. För det krävs det Mod.
  • En Riddare ska bära på en övertygelse, att världen kan förändras till det bättre. De arbetar ständigt för att skapa förbättring och de tror på förändring. Men för att kunna göra det, krävs det Tillit till alla individer man möter.
  • En Riddare ska respektera och ha förståelse för sin teamkamrat, för tillsammans ska man uppnå ett gemensamt mål. Allt man gör, måste man göra som ett team eftersom ens liv kan hänga på det och därför så måste man göra avkall på sitt ego till förmån för Samspelet.
 

Finns inte Modet och Tilliten, blir det inget Samspel.

Affärsidé

Vi skapar mod, och vårt fokus är mental träning av både häst och människa. Vårt verktyg är Beridet bågskytte

Vision

Akademin för Beridet bågskytte skall vara en ledande utbildning inom sin genre avseende kvalitet och sportsliga framgångar

Värdegrund

Hästen är alltid nummer ett, före egna prestationer och därför sätter vi hästens förberedelser och ryttarens förståelse för det i centrum
 

Skrytväggen

Vi följer FEI's Code of Conduct!