Skrytväggen

VM-silver 2018

Tillsammans med hästen Kyra tog Mats Woxmark ett VM-silver i Polsk jaktbana på det första total-VM:et som anordnades i Ungern. Mats blev också placerad som bäste Svenske senior

SM-Guld 2018

Tillsammans med Barcos Fancy Cat tog Mats Woxmark ett SM-guld i Polsk jaktbana! Det blev även ett totalbrons på SM för teamet

RANKING 2018

Mats Woxmark var rankad tvåa i Sverige inför tävlingssäsongen 2019.

Coachning 2018

Team DHA coachade fram tre juniorer bland de fem bästa och en senior bland de tio bästa i Sverige under 2018! Samtliga tävlar för BK Siljanspilen. Vi coachade också Marcus Hjortsberg till två VM-guld och ett VM-silver i juniorklassen på det första total-VM:et som anordnades i Ungern samt till det Svenska rekordet i Ungersk gren! 

Evenemang 2018

För andra året i rad, var vi delaktiga i Sweden International Horse Show och visade upp Beridet bågskytte tillsammans med Svenska Arabhästföreningen och Jeenial ox! Representanterna för Horse Show, väljs årligen ut av avelsförbundet tillsammans med föreningarna.

UTbildning

Vi har båda gått grundutbildningen för ledare inom både Svenska Ridsport Förbundet och Svenska Bågskytte Förbundet och har sedan valt att vidareutbilda oss inom Svenska Bågskytte Förbundet, där sporten Beridet bågskytte ingår som en officiell tävlingsgren. Vi innehar båda för närvarande Steg 1 tränare Bågskytte och klassificerar oss även enligt International Horseback Archery Alliance's graderingssystem. 

 

Två vm, två sporter

loading...

"Legend i sin egen tid" skrev någon som hade upptäckt att Mats signerade skida från VM i speedskiing 1999 hänger i Blizhuset i Branäs. Två VM i två sporter är kanske inte så många som hinner med?