Tjänster

______________________________________________
 

 Vi utbildar med H3-metoden, där vi ser på hästen som en familjemedlem och en Teamkompis som tillåts att tycka och reagera, där du får lära dig att förstå din häst samt 
hur mycket du själv påverkar din omgivning! Vi lär också ut bettlös ridning.


Oavsett  om du bara vill lära dig mer om vår metod, är nybörjare, är på väg ut, eller redan är etablerad på tävlingsnivå, så har du hittat rätt! Vi har arbetat som instruktörer i Beridet bågskytte sedan 2012 och utbildar oss kontinuerligt enligt Svenska Bågskytte Förbundets krav
och inom Svenska Ridsportförbundet. 

Coachning

Ibland kanske man behöver hjälp att komma vidare i sitt teamwork med hästen eller i sin mentala träning. Ibland kanske du också behöver förbättra din teknik för att förbättra dina resultat. Vi har mångårig erfarenhet av coachning både av hästar och ryttare på alla utbildningsnivåer!
 

Kurs hos dig

Vill du lära dig Beridet bågskytte på hemmaplan? Inga problem. Vi kommer och håller kurs på din anläggning om ni är minst sex ekipage och max tolv! Vi behöver en raksträcka på 150 meter alternativt en ridbana eller liknande. Vintertid vill vi ha tillgång till ridhus. Kontakta oss så berättar vi mer!
 

Kurser

Vi har introduktionskurser för dig som är nybörjare, och där ingen tidigare erfarenhet krävs. Kurserna är på 3 timmar, där vi börjar från marken för att sedan sätta oss till häst och prova i valfri gångart. När du har gått introduktionskursen kan du fortsätta i våra  fortsättningsgrupper.
 

Företagsevent

Är ni en grupp, ett företag eller kompisgäng som vill prova på Beridet bågskytte? Vi tar emot grupper om max fyra personer per gång, där ni får en grundlig genomgång i sporten av en erfaren handledare. Ingen tidigare erfarenhet av vare sig bågskytte eller ridning behövs!
 

Ridläger

Sommartid anordnar vi ridläger i Rättvik, Dalarna. Där kan du välja alltifrån nybörjarnivå till tävlingsnivå och mellan junior och seniorläger. Lägren är på tre dagar och vi lägger upp en individuell träningsplan då vi alltid är två instruktörer. Här finns det också tillgång att hyra häst.
 

Öppen bana

Kan du grunderna i Beridet bågskytte? Har du egen häst och saknar träningsmöjligheter? Vår bana för Beridet bågskytte står öppen för dig! Den är 90 meter lång och du kan träna både Ungersk och Koreansk gren, med eller utan elektronisk tidtagning. Vill du ha assistans, kan du boka in oss!