Enligt Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer håller vi nu anläggningen i Rättvik öppen för dig som bor inom 2 timmar från Rättvik.

Skydda dig själv och andra och tänk extra mycket på våra äldre och personer med allvarlig sjukdom. Akademin tar spridningen av coronaviruset på stort allvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt händelseutvecklingen både i landet och i vår kommun. Vi litar till allas personliga ansvar, detta innebär, att om du känner dig minsta förkyld och eller har symptom som värk i kroppen, snuva, hosta, ont i halsen eller feber, så stannar du hemma. Skulle det bli så, att du missar en bokad tid hos oss pga sjukdom, så får givetvis möjlighet att rida igen den vid ett senare tillfälle!

Juni: Klasserna i Stockholm är framflyttade till ett senare datum med anledning av Coronaviruset. 

Promenad

Foto: cyroo.se
Foto: cyroo.se

Njut av vårt vackra kulturlandskap och gå på promenad med någon av våra fyrfota vänner! På med träningskläderna och ta en promenad i rask takt. Det är toppen både för dig och hästen, och om du vill ha mer motion, kan du lägga in inslag av jogging på turen!

Två gånger i månaden lottar vi ut en timmes Promenad! Vill du vara med i utlottningen? Då kryssar du i rutan i bokningsformuläret här bredvid.

Här bokar du

Betalning sker på plats till Swish 1233967866 eller BG 135-6484.