DHA AB

Webbshop

______________________________________________
 

 Vi utbildar med H3-metoden, där vi ser på hästen som en familjemedlem och en Teamkompis som tillåts att tycka och reagera, där du får lära dig att förstå din häst samt 
hur mycket du själv påverkar din omgivning! Vi lär också ut bettlös ridning.


Oavsett  om du bara vill lära dig mer om vår metod, är nybörjare, är på väg ut, eller redan är etablerad på tävlingsnivå, så har du hittat rätt! Vi har arbetat som instruktörer i Beridet bågskytte sedan 2012 och utbildar oss kontinuerligt enligt Svenska Bågskytte Förbundets krav
och inom Svenska Ridsportförbundet. 

Kläder

Vi har introduktionskurser för dig som är nybörjare, och där ingen tidigare erfarenhet krävs. Kurserna är på 3 timmar, där vi börjar från marken för att sedan sätta oss till häst och prova i valfri gångart. När du har gått introduktionskursen kan du fortsätta i våra  fortsättningsgrupper.
 

UTrustning

Sommartid anordnar vi ridläger i Rättvik, Dalarna. Där kan du välja alltifrån nybörjarnivå till tävlingsnivå och mellan junior och seniorläger. Lägren är på tre dagar och vi lägger upp en individuell träningsplan då vi alltid är två instruktörer. Här finns det också tillgång att hyra häst.
 

WEBBKurser

Ibland kanske man behöver hjälp att komma vidare i sitt teamwork med hästen eller i sin mentala träning. Ibland kanske du också behöver förbättra din teknik för att förbättra dina resultat. Vi har mångårig erfarenhet av coachning både av hästar och ryttare på alla utbildningsnivåer!