Tjänster Beridet bågskytte Rättvik.jpg

VÅRA TJÄNSTER

Vi finns i Rättvik och är anläggningen där du kan boka privatlektioner med mycket tid med hästen!

Vår utbildningsmetod heter H3-metoden, där vi ser på hästen som en familjemedlem och en Teamkompis

som tillåts att tycka och reagera, där du får lära dig att förstå din häst
samt hur mycket du själv påverkar din omgivning.


Vi också Sveriges Ambassadörer i World Bitless Association!

Smittspridningen av Covid-19 ökar åter igen i Dalarnas efter semestrarna. Vi iakttar därför fortsatt försiktighet

och håller verksamheten öppen på vår bas i Rättvik till och med 31 oktober.

Anläggningen är klassad som en Coronasäkrad uteaktivitet, varmt välkommen till oss!

Ridesum.jpg
Akademin DHA.jpg
DHA%20Vad%20vi%20g%C3%B6r_edited.jpg

COACHNING

 

Ibland kanske man behöver hjälp att komma vidare i sitt teamwork med hästen eller i sin mentala träning. Ibland kanske du också behöver ändra ditt tänk för att förbättra dina resultat. Vi har mångårig erfarenhet av coachning både av hästar och ryttare på alla utbildningsnivåer! Bokas i Ridesum.

PRIVATLEKTION

 

Vi utbildar bettlöst och hos oss har du möjlighet att komma för privatlektioner med mycket tid med hästen! Du kan vara nybörjare eller ha tidigare erfarenhet. Hästarna på Akademin rids och körs bettlöst, men du kan såklart också komma hit och lära dig med din egen häst! Bokas i Ridesum.

HÄSTLÄGER
Pre-Lägersläpp 1 oktober!

Sommartid anordnar vi läger med häst och pilbåge i Rättvik, Dalarna. Lägren har alltid fokus på din relation med hästen och du kan välja olika inriktningar såsom till exempel Barbacka och Balans. Här är vi max sex deltagare och alltid två instruktörer.

Det går också bra att hyra häst!

Enskvarn Wilderness Rättvik
Oddis Öga Furudal
The Mangevie Furudal
Siljansbadets camping Rättvik
Stiftsgården Rättvik
Lustigsgården Rättvik
Knektens B&B Rättvik
Gyllene hornet Tällberg
Backlunds Vikarbyn

Behöver du boende? Vi rekommenderar:

PRESENTKORT

Det är många som har börjat sin resa hos oss! Blir du en av dem?
Våra kurser och läger kan man också få som presentkort, vanligt per brev eller digitalt, du bestämmer! Det är en populär födelsedagspresent eller julklapp som ger oförglömliga minnen. Vad behöver du göra? För kurser 3 timmar och uppåt: klicka dig vidare till vår onlinebokning på knappen här nedanför eller kontakta oss på mail info@beridetbagskytte.se eller telefon 070-2811815. Presentkortet är giltigt ett år från betalningsdatum! 

Beridet bågskytte Rättvik.jpg

FRISKVÅRD

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag! Vi är anslutna till:

För att du ska kunna använda ditt friskvårdsbidrag, behöver vi ditt personnummer. Kontakta oss på info@beridetbagskytte.se eller ring 070-2811815 så hjälper vi dig!

BEHÖVER MAN HA SKJUTIT PILBÅGE?

Nej! På våra introduktionskurer behöver man ingen erfarenhet av vare sig pilbågsskytte eller ridning. Vi skjuter instinktivt skytte med s.k ryttarbågar och du får en grundlig genomgång i dragtekniker och säkerhet innan du sätter dig upp på hästen och provar i valfri gångart.

MÅSTE MAN RIDA BETTLÖST?

När du lånar häst av oss rider du alltid bettlöst, vilket också innebär att du får en genomgång i bettlös ridning. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av detta. När du tar med dig egen häst, så väljer du det huvudlag som ni är vana vid och känner er trygga med för bästa möjliga upplevelse! Men det är förstås ett bra tillfälle att prova.

BEHÖVER MAN KUNNA RIDA?

Inte på våra Introduktionskurser! Hästarna på Akademin är välutbildade och miljötränade och flera av dem arbetar med djurunderstödd verksamhet. Om du däremot anmäler dig till ett Nybörjarläger, så är det bra att du har ridvana. Det spelar dock ingen roll om det var länge sen du red.

KAN MAN TRÄNA REGELBUNDET FÖR ER?

Ja! Vi har många återkommande elever över hela Sverige. Under lågsäsong så håller vi kontakt med dem via Coachning i Ridesum och du behöver inte vara intresserad av tävling för att bli elev till oss. Vi finns för alla nivåer - från indridning av häst till tävling på avancerad nivå inom flera hästdiscipliner, inte bara Beridet bågskytte!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom