top of page

Hästikettsboken i våra händer!

Uppdaterat: 12 sep. 2023Ni måste skriva ner era tankar och erfarenheter så att fler får ta del av dem! Det är något vi ofta fått höra genom åren. Men hur i allsin dar börjar man att skriva en bok? Det kändes omöjligt. Men vi lyssnade faktiskt på våra egna råd och slutade att värdera. Vi beslutade att skriva ner våra tankar för vår egen skull, för att äga vår historia. Och vi började med den enorma tacksamhet vi känner till den häst som går i vår hage och som faktiskt är upprinnelsen till det vi gör idag i vårt företagande.


Igår - ett och ett halvt år senare fick vi hämta ut boken som är den första i en serie om tre och det känns helt overkligt! Så mycket slit och nu kan man hålla den i sin hand. Vi är så oerhört tacksamma för den feedback vi har fått! Först från vår elev Teresa och sedan från lektören. Den omarbetade och slutgiltiga versionen av Hästikettsboken, Del 1 "Hästen och människan ur hästens perspektiv" är klar och vi känner oss så glada!!


Nu kommer vi att börja packa till alla er som har beställt direkt av oss och vi kommer att börja i turordning! Dvs den som beställde först av oss får först osv. Ha tålamod! Vi jobbar på så snart vi kan utöver vår ordinarie verksamhet.


Vill du beställa ett eget ex av boken?

Vi har sålt slut alla våra hemtagna ex, helt GALET ROLIGT, tack! Vi blir så glada att ni vill läsa!

Nu går den att beställa hos Bokinfo för 189 kr plus frakt och hos Bokus för 246 kr plus frakt!
Del 2 av Hästikettsboken ges om allt går enligt plan ut under 2024.


55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page