top of page

VD har ordet! ljusets krigare har alltid tron.

Uppdaterat: 30 dec. 2023

2021 började med en förhoppning om att vi skulle få bukt med Covid-19, men det skulle visa sig, att detta året inte nämnvärt skulle skilja sig från pandemiåret 2020. Vi sitter åter igen med restriktioner mot coviden, och människor runt omkring oss pratar om, att de längtar tills allt återgår till det normala. Men vad är det nya normala?


Det nya normala för oss, har inneburit att vi har fortsatt att fokusera på att bygga upp vår bas Hästakademin på hemmaplan och att det har gett resultat med många, nya elever i närområdet vilket är väldigt roligt! Intresset fortsätter att öka för våra mjuka utbildningsmetoder och den belöningsbaserade träningen, och vi fortsätter att vidareutbilda oss inom området. Men vi ser också en ökning av intresset runt den bettlösa hanteringen, och från och med i år finns det möjlighet att komma till oss, för att prova olika bettlösa huvudlag för både ridning och körning. Utnyttja den! Som Ambassadörer för World Bitless Association i Sverige, provar vi ut olika huvudlag som sedan blir kvar hos oss, en av de saker vi gör för att öka kunskapen om och förståelsen för bettlöst i Sverige.


Vi har också upptäckt, att våra elever från andra delar av landet gärna kommer till oss i Rättvik och att vårt digitala coachande har ökat. Och att det sammanlagt har gjort att vi har mer kvalitetstid eftersom vi reser mindre! Vi har också upptäckt att vi trivs väldigt bra med det. Vi kan konstatera, att vi har överlevt ett andra pandemiår, firat 10-års jubileum som företag och vi vill skicka ett varmt tack till alla er som vi har fått förmånen att arbeta med i år, gamla och nya samarbetspartners, gamla och nya elever. Vi känner en enorm tacksamhet över att ni finns! Allihop!


När nu årets sista dagar uppmanar till eftertänksamhet och personligt såväl som företagsmässigt bokslut, ser vi, att vi kommer att lämna några saker som varit "det gamla normala" för att ersätta det med "det nya normala". Jag tror, att det nya normala kommer att präglas både av "det nya" och av "det normala" och jag är också övertygad om att detta nya blir något bra, men att det kommer att ta tid att anpassa sig till andras "nya normala", och att det kommer att bli den svåraste delen för oss alla.


Vi önskar dig Lycka. Du har gått igenom mycket i år och du förtjänar att avsluta det med ett leende. Må Lyckan vara med dig.


Vi önskar dig Sinnesfrid. I en hektisk, övertänkande värld, hoppas vi, att du kan du hitta tid att koppla av och vila. Må Frid vara med dig.


Vi önskar dig Kärlek. Kärlek är den största helaren. Vi hoppas att det väller upp inom dig och svämmar över in i andras liv. Må Kärleken alltid vara med dig.


Jag avslutar med några rader från Paolo Coehlo som stöttat oss och många andra i svåra tider. Tankens makt är stor, alla dagar i livet har du ett val att välja bra tankar som leder till bra saker. Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi dig!"Ljusets krigare är en som tror på sig själv. Och eftersom han tror på mirakel, börjar mirakel hända. Eftersom han är säker på att hans tankar kan förändra hans liv, börjar hans liv förändras. Eftersom han är säker på att han kommer att hitta kärlek, kommer kärlek att dyka upp" /Paolo Coehlo


Ylwa Woxmark,

VD


51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page