top of page

Vi har blivit inbjudna till Medeltidsveckan anno 2024!Ylwa prickar av en punkt på sin Bucket-list hösten 2024. Foto: Therese Hübner


Handen på hjärtat, alla som har ett historieintresse och rider, drömmer någon gång om att få rida på medeltidsveckan, eller hur? Vi är inga undantag! Men då det inte har funnits i vår livsresa att bosätta oss där, så har det inte heller kunnat bli aktuellt.


I höstas hade vi den stora förmånen att få närvara vid bröllopet mellan Sara Rosenblad och Anton Lundström, (numera Rosenblad) från Ponnyexpressen! Ett riktigt sagobröllop. Och vi passade också på att ta med oss Jalle och Barco för att kunna uppfylla en punkt på Ylwas Bucket-list: Att få rida med Jeenial runt Ringmuren medans han fortfarande är pigg! Så det gjorde vi och det var en magisk upplevelse som fotograf Therese Hübner dokumenterade. När vi ändå var där, så galopperade vi över tornerspelsplatsen för att kunna släppa gotlandsdrömmen, det skulle aldrig ändå hända. Eller...?


I början av januari blev vi först kontaktade av Ylwas f.d väpnare från tornerspelstiden, som numera bor på Gotland. Han undrade vad vi skulle tycka om att delta där i år, med Beridet bågskytte? Önskemål hade nämligen kommit upp att bjuda dit oss och ett par dagar efteråt så träffade vi mtv-generalen himself. SAgt och gjort! Vi kommer till veckan i år! Och planen är att hålla clinics i Beridet bågskytte, att hjälpa till att få igång en beriden bågskyttesektion på Gotland, men också att showa och hålla föredrag.


Ett stort tack till Medeltidsveckan för förtroendet, vi ska göra vårt bästa för att uppfylla alla era förväntningar.


Ses vi på Gotland? Snart kan du anmäla dig till våra clinics, håll uktik! /Ylwa och Mats374 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page